Facebook Fans
СПОДЕЛИ НА FACEBOOK

БИДИ НАШ ОБОЖАВАТЕЛ

ПРИЈАТЕЛИ
 
Google Addsense

INTERNACIONAL SOCCER FUTURE MINI CAMP 2010


Почитувани, ве известуваме дека во летниот период ќе правиме мини камп на полигонот на индивидуалниот фудбалски тренер Живан Ракиќ (Чика Рака) во Белград. Фудбалските тренинзи ќе ги одржуваат експертот за млади таленти Живан Ракиќ (Чика Рака) и Кире Николовски – Струја во улога на негов асистент. Мини кампот ќе има три периоди (јуни, јули и август) и секој од нив ќе трае најмалку 10 дена. Тренинзите ќе бидат 2 пати дневно. Во секој период ќе учествуваат најмногу 8 таленти од цел свет. Доколку сакате и вие да бидете еден нив, оставете ги вашите податоци во следнава апликација. Од сите апликации кои ќе ни бидат навремено доставени, ќе селектираме само 8... (ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ)

Аплицирај

 

Добредојдовте на Soccer Future

Kire Nikolovski & Zivan RakicДОКОЛКУ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СПОРТ, ТРЕНИНЗИ, И СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ, ТОГАШ ВИЕ СЕ НАОЃАТЕ НА ВИСТИНСКОТО МЕСТО. ЗА ВАС ИМАМЕ ПОДГОТВЕНО СПЕЦИЈАЛНА ПРОГРАМА СО КОЈА ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГИ ОСТВАРИТЕ ВАШИТЕ СОНИШТА И ДА СТАНЕТЕ ЕДЕН ОД СВЕТСКИТЕ ШАМПИОНИ ВО ФУДБАЛСКИТЕ ВОДИ. ПРЕКУ ОВОЈ ВЕБ САЈТ ДА ВИ ГИ ДОБЛИЖИМЕ НАШИТЕ СПОСОБНОСТИ, ДА ВИ ГИ ПРЕТСТАВИМЕ НАШИТЕ УСПЕСИ И НАШИОТ МЕТОД НА РАБОТА. НА ВАС ВИ ОСТАВАМЕ ДА ГИ РЗГЛЕДАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ И ВИ ПОСАКУВАМЕ ПРИЈАТЕН ПРЕСТОЈ. ДОКОЛКУ САКАТЕ МОЖЕТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ ПРЕКУ НАШАТА ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА: info@soccerfuture.net ИЛИ ДА ГИ ПРАЌАТЕ ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ КОРИСТЕЈЌИ ЈА ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ.

 

За Нас

Kire Nikolovski & Zivan RakicНајнапред сакаме да истакнеме голема благодарност до сите посетители оваа веб страна. Оваа веб страна е направена за да ви ја претставиме нашата работа и нашата цел за фудбалската игра. Ние сме двајца индивидуални фудбалски тренери КИРЕ НИКОЛОВСКИ (СТРУЈА, шампион) и ЖИВАН РАЌИЧ (ЧИКА РАКА). Нашата функција е откривање на млади таленти и индивидуална работа со фудбалери. Ние преку нашето долгогодишно искуство (Кире Николовски – 12 години и Живан Ракиќ – 35 години искуство), како индивидуални фудбалски тренери создадовме свои методи на работа кои се базираат на научна база преку кои на најбрз и наједноставен начин му овозможуваме на фудбалерот... (ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ)

 

Причини за постоење

Kire Nikolovski & Zivan RakicПричини поради кои постои оваа веб страница е претставување на нов метод на индивидуални тренинзи. Индивидуалните тренинзи со фудбалери кои ги одржуваме се тренинзи кои овозможуваат на најбрз и наједноставен начин на фудбалерот да ги отстрани своите слабости и да ги усоврши своите квалитети на највисоко ниво. Индивидуалниот тренер Кире Николовски (Струја - Шампион) има 12 годишно искуство, а неговиот колега Живан Ракич (Чика Рака) има 35 години искуство и има создадено свој метод за усовршување на способностите на фудбалерот... (ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ)

 

Визија

Kire Nikolovski & Zivan RakicСе тече, се се менува (Panta rei)! Фудбалската игра како најспоредна работа на светот исто така е флексибилна. Обично пред секое фудбалско светско првенство се воведуваат едно до две нови правила со цел да се доусоврши фудбалската игра. Мојата визија е преку форумот на оваа веб страна да ги оставите вашите мисли(коментари) и идеи со цел да се формира јавно глобално мислење за доусовршување на фудбалската игра... (ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ)