Facebook Fans
СПОДЕЛИ НА FACEBOOK

БИДИ НАШ ОБОЖАВАТЕЛ

ПРИЈАТЕЛИ
 
Google Addsense

2001-1998

2001

15.06.2001
Кире Николовски го завршува четвртиот степен по Англиски јазик

слика 1

Во есенскиот период Кире Николовски врши консултација со познати фудбалски стручни лица со цел да му пренесат некои нивни искуства и знаења.

23.10.2001
Кире Николовски има средба со покојниот Илија Димовски(тренерот на ФК Работнички- Скопје).

17.11.2001
Кире Николовски има средба со Екрем Маглајлија
(тренер на ФК Слога Југомагнат – Скопје, и сопственик на фудбалски камп во Канада)

31.10.2001
Кире Николовски има средба со Филип Ристевски(сопственик на ФК Младост Голдентекс), веднаш после средбата на Филип Ристевски со Ѓоре Јовановски(тогашен селектор на Фудбалската Репрезентација на Македонија)

01.11.2001
Кире Николовски има средба со неговиот сограѓанин Мирко Наџаков(педагог и селектор на младата фудбалската репрезентација на Македонија)

2000

21.08.2000
По предлог на Горан Здравков(Чалам), сопственикот на македонскиот второлигаш од општина Оризари(Кочанско) ФК Младост Голдентекс – Филип Ристевски го повикува Кире Николовски да биде дел од тимот.

слика 1

21.10.2000
Тренерот на ФК Младост Голдентекс – Тодор Митев поднесува оставка, а на негово место доаѓа тренерот Неџат Хусеин од Битола кој ќе му пренесе голем дел од своето тренерско искуство на Кире Николовски.

слика 1

1999

27.01.1999
По иницијатива на легендата на Вардар – Кочо Димитровски, Кире Николовски се запишува на Филозофскиот Факлутет во Ниш, отсек фудбал. Негови професори биле Станимир Јоксимовиќ и проф. Радослав Бубањ. Факултетот нема да го заврши поради воените немири во Република Србија.

слика 1, слика 2

1998

Кире Николовски завршува со 6 годишните тренинзи во најтрофејниот БК Балканец – Штип каде што од дотогашните тренери(Данчо Стојанов, Зоран Шоров, Здравко Коцев и Трајче Димков) стекнува големи индивидуални тренерски искуства кои ќе му користат во иднина.
слика 1

ПРЕДХОДНО СЛЕДНО