Facebook Fans
СПОДЕЛИ НА FACEBOOK

БИДИ НАШ ОБОЖАВАТЕЛ

ПРИЈАТЕЛИ
an image
 
www.skok.com.mk
Google Addsense

МЕТОД НА РАБОТА НА ЖИВАН РАЌИЧ (ЧИКА РАКА)

Неговата богата меѓународна фудбалска кариера и неговото 15 годишно искуство како селекционер во ФК Цревна Ѕвезда и 35 годишно искуство како индивидуален фудбалски тренер кој работи на сопствен полигон во Белград покажува дека станува збор за експерт во фудбал. Тој има создадено свој метод кој се базира на научна основа и е со многу повторувања до автоматизација и овој метод овозможува на најбрз можен начин да се усовршат следниве елементи во фудбалската игра:

 

Според мојата лична филозофија за еден фудбалер да биде успешен постојат 3 работи помеѓу кои треба да има баланс:

  1. техника
  2. дуел-игра
  3. ситуациони моменти

Доколку сте заинтересирани за овој метод на работа и сакате да дознаете кои се останатите 3 работи кои се неопходни за еден фудбалер да се издигне на највисоко ниво, и да ме ангажирате контактирајте ме во полето КОНТАКТ

Напомена: Поради големиот интерес за овие индивидуални тренинзи кои веќе ги посетуваат фудбалери од цел свет, вие треба да закажете најмалку 1-2 месеци однапред. 


 

Аплицирај за овој метод