News

НАЈНОВО ПЛЕЈЛИСТА ВИДЕА ОД ТРЕНИНГ СО КИРЕ НИКОЛОВСКИ (СТРУЈА ШАМПИОН) - ВИДЕО
И БОБИ НИКОЛОВ ВО ДРУШТВО НА НАЈДОБРИТЕ, ГОЛ-ПРВЕНЕЦ ВО ЛШ (ВИДЕО)
НИКОЛОВ СО ПРВ ГОЛ ЗА ШЕРИФ
И во Штип има фудбалски индивидуален тренер СТРУЈАТА ГИ КОРЕГИРА ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ ТРЕНЕРИ!
Македонскиот фудбалер ја овековечи големата победа во Мадрид со дрес од Лука Модриќ...
Individual soccer training sessions - personal soccer trainer for kids (ВИДЕО)
Дали професионалните индивидуални тренери можат да го подобрат квалитетот на мак фудбалот?
И во Штип има фудбалски индивидуален тренер СТРУЈАТА ГИ КОРЕГИРА ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ ТРЕНЕРИ!
Од дневникот на Кире Николовски- Струја, екс фудбалер на Брегалница, сега индивидуален тренер СО ПОЗИТИВНА АТМОСФЕРА ДОЈДОВМЕ ДО ТИТУЛАТА!
How to train your touch!? Read this👇🏻 and listen what i'm saying in the clip 👂🏻 Sometimes all you need is a ball and a wall
КАКО ДА ГО ПОДОБРИТЕ ИМУНИТЕТОТ ВО ПЕРИОДОТ НА ПАНДЕМИЈАТА- СОВЕТИ ОД КИРЕ НИКОЛОВСКИ -СТРУЈА, ИНДИВИДУАЛЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ТРЕНЕР ЗА СПОРТ